کارخانه تولید کود زیستی فسفاته در مقیاس صنعتی روز پنجشنبه در شهرک صنعتی شکوهیه قم رسما افتتاح میشود.
کود زیستی با نام «بارور – 2» جایگزینی برای کود شیمیایی فسفاته می باشد که علاوه بر کاهش خسارات جبران ناپذیر کودهای شیمیایی فسفاته موجب افزایش کمیت و کیفیت محصولات زراعی و باغی می شود.
این کود زیستی حاصل پژوهش بیش از 25 نفر از پژوهشگران جهاد دانشگاهی واحد تهران است که در شش سال گذشته در مقیاس نیمه صنعتی تولید شده است.
افتخار مضاعف در تولید این کود، ایجاد خط تولید انبوه این محصول است که توسط 15 نفر از مهندسان و متخصصان رشته های مختلف فنی و زیستی، طراحی و بهینه سازی شده و با ایجاد این کارخانه متخصصان حوزه بیوتکنولوژی به فنآوری تولید انبوه با روش اتوماتیک و در شرایط استریل رسیده اند و ایران را در جایگاه ویژه ای قرار داده اند.
کود زیستی فسفاته بارور -2 پس از سالها آزمایش در سطح اجرا و کسب گواهی ها و تائیدیه های لازم از مجاری مربوط به تولید انبوه رسیده است.
به گفته مجریان طرح، استقبال گسترده کشاورزان کشور و نتایج حاصل از کاربرد این کود در شش سال گذشته مشوق فنآوران، تولید کنندگان و ترویج کنندگان این کود زیستی و زمینه ساز ساخت این کارخانه مجهز با استاندارهای بالا جهت مصرف گسترده داخلی و صادرات جهانی بوده است.
گفتنی است، آقای دکتر ملبوبی،رییس انجمن بیوتکنولوژی از بنیان گذاران این شرکت می باشد.