شبکه پزشکی مولکولی کشور با هدف ایجاد ارتباط بین رشتههای پزشکی و ژنتیک تاسیس شده و اغلب طرحهای تحقیقاتی آن برای رفع مشکلات درمانی کشور است.
دکتر سیروس زینلی، رییس شبکه پزشکی مولکولی کشور گفت: در جهان بیشترین سرعت رشد فناوری در شاخه پزشکی است که ارتباط بسیار نزدیکی با علوم زیستی و مولکولی دارد، چرا که با توجه به ساختار علم پزشکی باید بتوان به تشخیص قبل از تولد بیماریهای ژنتیکی، اختلالات ژنی و .... دست یافت و نیز علت اغلب بیماریها در وراثت نهفته است.
وی ادامه داد: به همین دلیل شبکه پزشکی مولکولی کشور ضمن تلاش در رسیدن به پیشرفتهای پزشکی جهان، سعی دارد از تازههای سلولی مولکولی ( ژنتیک) نیز غافل نماند.
دکتر زینلی شبکه پزشکی مولکولی را زیر مجموعه شورای پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانست و تصریح کرد: شبکههای بیوتکنولوژی، گیاهان دارویی، سلولهای بنیادی و داروهای شیمیایی همزمان با آغاز به کار شبکه پزشکی مولکولی زیر نظر معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شروع به فعالیت کردهاند.
وی به عضویت 35 مرکز تحقیقات کشور در شبکه پزشکی مولکولی اشاره کرد و اظهار داشت : نگهداری نمونه DNA بیماران، انجام طرحهای ژن درمانی و حمایت مادی و معنوی از طرحهای جدید تحقیقاتی قابل اجرا از برنامه های شبکه پزشکی مولکولی محسوب میشود.