روزنامه شرق 3 صفحه خود را در روز پنج شنبه 3 مهر به ارزیابی وضعیت آموزش و پژوهش کشور و نظرات صاحبنظران و اعضای هیات علمی در این حوزه اختصاص داد. نوشته دکتر ایوب آرپنایی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری با موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه و با عنوان ماموریت غیرممکن را ملاحظه نمایید.
چهارمین دوره آموزشی تکنیک های آزمایشگاه ژنتیک مولکولی در قالب مدرسه تابستانی، 1 تا 3 شهریور ماه امسال در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با حضور 30 نفر از شهرهای مختلف کشور برگزار شد.
آخرین کارگاه تابستانی موسسه تحقیقاتی بانژ اکسیر با عنوان "Next Generation sequencing" با همکاری مرکز پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی دانشگاه شهید بهشتی، 20 و 21 شهریور در مرکز ژنومیکس این بیمارستان برگزار می شود.
پنجمین کارگاه موسسه تحقیقاتی بانژ اکسیر با عنوان "آشنایی با اصول Mobilization سلول های بنیادی" با همکاری مرکز پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی دانشگاه شهید بهشتی، در مرکز ژنومیکس این بیمارستان برگزار می شود.