یک شرکت داروسازی مبتنی بر بیوتکنولوژی برای تکمیل کادر فنی خود از فارغ التحصیلان رشته های علوم زیستی، ویروس شناسی و مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی دعوت به همکاری مینماید.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان طی حکمی دکتر علی وطنی را به عنوان معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جایگزین دکتر مهدی سیدی کرد.
بدینوسیله درگذشت والده گرامی آقای دکتر سیروس زینلی، رییس انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و محقق ارزشمند حوزه ژنتیک پزشکی کشور را تسلیت عرض می نماییم.
در پی مصاحبه 26 شهریور آقای دکتر زینلی با رسانه ها، عبارتی از وی نقل شد که موجب آزردگی تعدادی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گردید. رییس انجمن بیوتکنولوژی طی نامه ای که در اختیار سرویس خبری قرار داده اند، ضمن پوزش بابت ناراحتی این عزیزان توضیحاتی در این زمینه ارائه داده اند.
هفتمین کارگاه "آشنایی با اصول PCR، کاربردهای آن و طراحی پرایمر" از سری کارگاههای برنامه ریزی شده توسط شرکت دانا ژن پژوه و شبکه پزشکی مولکولی کشور در دو قسمت نظری و عملی در روزهای 20 و 21 مهر 1392 در دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد.